P. C. Basisschool Rehoboth
Rozenlaan 39
2771 DB Boskoop
T. 0172 - 217338
E. info@rehobothboskoop.nl
Agenda
22Jun
23Jun

Kalender 2016-2017 -

Data:
14-06-2017 - 24-06-2017
Op 23 juni is het zover; het Rehoboth Eindejaarsfeest!

Met dit jaar het thema ‘Doe raar met je haar’. Een feest voor en door kinderen en ouders. Vanaf 14:30 bent u allemaal van harte welkom.
De onderbouw is natuurlijk vanaf 12 uur vrij, maar het is zeker aan te bevelen hiervoor in de loop van de middag terug te komen. Dat hoeft natuurlijk niet stipt half 3 te zijn, het is vanaf dat tijdstip gewoon een paar uur feest op het plein. Kinderen die het leuk vinden om verkleed naar het feest  te komen, moeten dat vooral doen en natuurlijk zijn we heel benieuwd naar alle creatieve kapsels!
 
Er is voor de kinderen dit jaar veel te doen. Er zijn veel nieuwe dingen: een springkussen, fotobooth, een open podium met wellicht een disco tussendoor, een suikerspin machine en er kunnen fruitspiesjes worden gemaakt. Er is dit jaar ook de mogelijkheid om Pony te rijden (mits je niet te groot bent). Hoogvliet B.C.-straat sponsort royaal met drinken en ijsjes; ook op deze plaats dank daarvoor! 
Het eindejaarsfeest wordt helemaal door ouders georganiseerd en u begrijpt dat daar hulp bij nodig is. Het is altijd weer een enorm gezellige happening, dus het kost u dan wel tijd/energie, maar u krijgt er ook veel voor terug. We hebben enkele ouders nodig bij de voorbereiding vanaf 13:00 uur: het schoonmaken van fruit en klaarzetten van de catering. Tijdens het feest hebben we een paar mensen nodig voor achter de bar en bij diverse activiteiten.. Als veel mensen zich voor een uurtje aanmelden, kunnen we elkaar aflossen en blijft er voor iedereen ruimte om ook lekker rond te lopen. Rond 18.30 sluiten we af en we rekenen op hulp van de ouders bij het opruimen en afbreken. 
We maken weer een buffet met o.a. cake, cupcakes, taartjes en koek en vragen u om hiervoor uw favoriete baksels aan te leveren. Er hangen intekenlijsten bij de klassen.
U hoeft die avond niet te koken, want we hebben dit jaar zelfgemaakte pizza’s er komt een pizzaoven op het plein te staan, poffertjes  en er wordt ter plekke verse zalm gerookt. Er is voor jong en oud wel iets (ook vegetarisch) te eten en te drinken en de kosten zijn beperkt. 
 
U kunt zich aanmelden voor uw hulp bij Esther Scholte, lid van de OR. Haar e-mailadres is: senescholte@live.nl. Intekenen kan natuurlijk ook op de lijsten bij de lokalen. We gaan er met elkaar een leuk feest van maken, omdat een mooi schooljaar bijna achter de rug is en graag willen wij met iedereen die aanwezig is het liedje Okido van Kinderen voor Kinderen uitvoeren. Dit is de link om alvast samen met u kind het dansje te oefenen.
https://www.top40.nl/kinderen-voor-kinderen-4/okido-28807
De ouderraad